Устройствата със сензорен екран (смартфони, таблети и др.) имат нужда от директен допир с пръст, за да работят. Екраните им имат покритие от прозрачен електропроводим материал, положено върху стъклената повърхност, предпазваща екрана. Отчитането на допир става благодарение на електропроводимостта на човешкото тяло - когато докоснете екрана, нарушавате електростатичното му поле. Съответно при използването на обикновени ръкавици това не може да се случи. 
   Това означава, че в студено време трябва да се лишим от топлината на нашите ръкавици, за да можем да ги използваме. Тъй като това не ни се иска - решението е ръкавици iGloves!
   При тях върховете на пръстите са изплетени от специална електропроводима нишка. Именно тя позволява връзката между екрана и пръста да остане непрекъсната, а това на свой ред гарантира и безпроблемната работа на сензорния слой.

Предлагаме следните модели:

1. Зелени - ИЗЧЕРПАНИ
2. Оранжеви ИЗЧЕРПАНИ
3. Светло сини - 
ИЗЧЕРПАНИ
4. Розови - 
налични
5. Светло сиви - 
ИЗЧЕРПАНИ
6. Сини - ИЗЧЕРПАНИ
7. Сиви - 
ИЗЧЕРПАНИ 
8. Тъмно сини - 
ИЗЧЕРПАНИ
9. Червени - налични  
10. Черни - 
налични 

  Моля, когато пускате Вашата поръчка, отбележете в полето "Коментари към поръчката" кой модел (кои модели) от снимката с номерата желаете, в противен случай ще Ви бъдат изпратени произволни! 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ръкавици iglove за телефон, смартфон, тъчскрийн

  • Модел: Мода
  • Наличност: ИЗЧЕРПАН
  • 8.00лв.