МОДУЛ ЕКОНТ ЕКСПРЕС
-10% от изчислената стойност при поръчка от computer4e.com
 
Facebook
 
Количка
0 продукта
 

Ползване на Модул Еконт експрес

В Computer4e.com за улеснение на нашите клиенти има вграден Модул на куриерска фирма Еконт експрес. Можете да го използвате напълно пълноценно и без да сте регистрирани в сайта! С негова помощ можете лесно и бързо да извършвате следните действия: 

 

Изчисли цена

Тук можете да изчислите колко би струвала пратка, изпратена с куриерска фирма Еконт експрес. Въведете коректно нужната информация!

Имайте предвид, че ако направите покупка от Computer4e.com - ползвате 10% отстъпка от стойноста на получената куриерската такса!

 

Подготви пратка

От тук можете да подготвите СВОЯ пратка в системата на Еконт експрес. За целта не е нужно да сте регистрирани там! Просто изберете опцията: Влез без регистрация и попълнете Вашата пратка :)

 

Заяви куриер

От тук можете директно онлайн да повикате куриер на Еконт експрес, ако желаете да изпратите пратка. За целта не е нужно да сте регистрирани в системата на Еконт! Просто изберете опцията: Влез без регистрация и попълнете Вашата заявка :)

 

Офис локатор

Тук можете да намерите най-близкия и най-удобният за Вас офис на Еконт експрес ако желаете да вземете пратката си от там, за да Ви е по-ниска куриерската такса или пък желаете да изпратите пратка от офис на куриера!

 

Проследи пратка

Тук можете да проследите къде се намира Вашата пратка. За целта не е нужно да сте регистрирани в системата на Еконт! Просто изберете опцията: Влез без регистрация и попълнете номера на товарителницата :)

 

Дай разпореждане

Тук можете да дадете разпореждане за промяна на начина на доставка на пратка, която сте изпратили или очаквате да получите. За целта е нужно да имате регистрирация в системата на Еконт експрес! 

 

Не се притеснявайте да използвате формата за контакт ако Ви е нужна допълнителна информация или помощ относно ползването на Модул Еконт експрес!