МОДУЛ ЕКОНТ ЕКСПРЕС
-10% от изчислената стойност при поръчка от computer4e.com
 
Facebook
 
Количка
0 продукта
 

Друга важна информация

Продукти

В Computer4e.com предлагаме само нови продукти!

 

Поръчки по телефон

 В Computer4e.com не приемаме и не изпълняваме поръчки, направени по телефона. Уточнения относно Вашата поръчка е желателно също да извършвате по имейл. Ако имате някакъв проблем или въпрос относно пускането на поръчка - моля не се колебайте да използвате формата за контакт! С радост ще отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с артикулите, които предлагаме, начините за плащане и получаване на продуктите.

 

Пускане на Поръчка в  Computer4e.com

Ако сте попълнили данните си коректно след пускането на поръчка ще получите имейл, включващ нейните номер и параметри. Ако не получите такъв имейл, моля проверете "Спам" папката на електронната си поща! В зависимост от настройките Ви писмата от Computer4e.com може да попадат там докато изрично не ги маркирате, че не са спам!

Ако такъв имейл няма и в "Спам" папката на електронната Ви поща - поръчката Ви не е коректно пусната, не е отразена от системата ни и няма да бъде изпълнена! Най-често срещана причина за това е, че дори и да сте попълнили коректно нужната информация, за да Ви бъде изпратена пратка - не сте маркирали полето "Прочетох и съм съгласен с Условия за ползване", намиращо се най-отдолу в раздела "Информация за плащането", който виждате при пускането на поръчката си.

Ако има някакъв проблем в данните Ви (например непълен адрес), който не ни позволява да Ви изпратим поръчаните продукти - ще получите имейл в който Ви уведомяваме, каква информация не достига, за да изпълним поръчката Ви. Моля, проверявайте и в  "Спам" папката на електронната Ви поща - има вероятност имейлът да попадне там!

Пример за непълен адрес: гр. Варна ж.к. Бриз 

  Естествено до така зададен адрес няма как да бъде изпратена пратка. Моля, попълвайте адресът за доставка възможно най-ясно на кирилица!

 

Регистрация в  Computer4e.com

За да пазарувате в  Computer4e.com, регистрацията в сайта не е задължителна! Считаме, Вашето съгласие за  "Условия за ползване" за достатъчно, че сте прочели и запознати с начина на пазаруване тук! Регистрирайки се, можете да следите Вашите поръчки и ще избегнете попълването на данните Ви всеки път, когато пускате поръчка.

 

Доставка

 Ако не сте пожелали нещо друго - доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес, до адреса който сте дали. Ако не сте сигурни, че ще можете да осигурите присъствие на адреса когато куриерът дойде - можете като адрес за доставка да дадете най-близкият до Вас офис на Еконт експрес от който да си вземете пратката, когато на Вас Ви е удобно. По този начин и куриерската такса ще Ви е малко по-евтина.

Важно: За поръчки от Computer4e.com на стойност над 50лв, ако пратката е до офис на Еконт Експрес откъдето Вие си я вземете - куриерската такса се поема от нас - Вие плащате само закупените продукти!

 

Важна информация за металните пъзели HANAYAMA

Триизмерните метални пъзели HANAYAMA са гордоста на нашия сайт. Те са невероятно предизвикателство за Вашите ум, съобразителност и интелект. Предлагаме тези малки съкровища не само на най-добрата цена в България, но ако имате проблем с решението на някой от тях (което не е срамно - някои модели са невероятно трудни) - изпратете ни номера на Вашата поръчка и номера на баркода на модела, който Ви е затруднил и ще Ви изпратим безплатно pdf файл с решението! Все пак горещо Ви препоръчваме да откриете решението сами - удоволствието е несравнимо голямо!

 

Ако сайтът Ви харесва не забравяйте да натиснете "Like" бутона, намиращ се долу вляво :-)