Друга важна информация

Продукти

В Computer4e.com предлагаме само нови продукти!

 

Поръчки по телефон

 В Computer4e.com не приемаме и не изпълняваме поръчки, направени по телефона. Уточнения относно Вашата поръчка е желателно също да извършвате по имейл. Ако имате някакъв проблем или въпрос относно пускането на поръчка - моля не се колебайте да използвате формата за контакт! С радост ще отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с артикулите, които предлагаме, начините за плащане и получаване на продуктите.

 

Пускане на Поръчка в  Computer4e.com

Ако сте попълнили данните си коректно след пускането на поръчка ще получите имейл, включващ нейните номер и параметри. Ако не получите такъв имейл, моля проверете "Спам" папката на електронната си поща! В зависимост от настройките Ви писмата от Computer4e.com може да попадат там докато изрично не ги маркирате, че не са спам!

Ако такъв имейл няма и в "Спам" папката на електронната Ви поща - поръчката Ви не е коректно пусната, не е отразена от системата ни и няма да бъде изпълнена! Най-често срещана причина за това е, че дори и да сте попълнили коректно нужната информация, за да Ви бъде изпратена пратка - не сте маркирали полето "Прочетох и съм съгласен с Условия за ползване", намиращо се най-отдолу в раздела "Информация за плащането", който виждате при пускането на поръчката си.

Ако има някакъв проблем в данните Ви (например непълен адрес), който не ни позволява да Ви изпратим поръчаните продукти - ще получите имейл в който Ви уведомяваме, каква информация не достига, за да изпълним поръчката Ви. Моля, проверявайте и в  "Спам" папката на електронната Ви поща - има вероятност имейлът да попадне там!

Пример за непълен адрес: гр. Варна ж.к. Бриз 

  Естествено до така зададен адрес няма как да бъде изпратена пратка. Моля, попълвайте адресът за доставка възможно най-ясно на кирилица!

  Най-ниска ще Ви е куриерската такса ако пратката е до офис на Еконт Експрес от който да я вземете в удобно за Вас време. При поръчки НАД 50 лева до офис на Еконт Експрес доставката е безплатна!

 

Регистрация в  Computer4e.com

За да пазарувате в  Computer4e.com, регистрацията в сайта не е задължителна! Считаме, Вашето съгласие за  "Условия за ползване" за достатъчно, че сте прочели и запознати с начина на пазаруване тук! Регистрирайки се, можете да следите Вашите поръчки и ще избегнете попълването на данните Ви всеки път, когато пускате поръчка.

 

Доставка

 Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес, до адреса който сте дали. Ако не сте сигурни, че ще можете да осигурите присъствие на адреса когато куриерът дойде - можете като адрес за доставка да дадете най-близкият до Вас офис на Еконт експрес от който да си вземете пратката, когато на Вас Ви е удобно. По този начин и куриерската такса ще Ви е по-ниска.

Важно: За поръчки от Computer4e.com на стойност над 50лв, ако пратката е до офис на Еконт Експрес откъдето Вие си я вземете - куриерската такса се поема от нас - Вие плащате само закупените продукти!

 

 

Ако сайтът Ви харесва не забравяйте да натиснете "Like" бутона, намиращ се долу вляво :-)